PROLJETNA AKCIJA - NJEMAČKA KVALITETA NA VAŠEM KROVU

Izaberite i kupite CREATON njemačke modele crijepa I pripadajuću glinenu opremu sada po akcijskim cijenama.

Uvjeti akcije:

  • Promotivna akcija vrijedi za kupnju crijepa 1/1, sljemenjaka, zračnika i ostale krovne glinene opreme u periodu od 1.ožujka do 31.svibnja  2021. kod naših ovlaštenih CREATON partnera, na području Republike Hrvatske.
  • Zadnji datum za isporuku je 15. lipanj 2021
  • Proizvodi obuhvaćeni u akcijskoj ponudi : OPTIMA, RATIO, MIKADO, DOMINO glineni crijepovi, sljemenjaci (žljebnjaci), odzračnici i ostali glineni dodaci. (Navedena akcija ne odnosi se na Biber crijep iz njemačkih tvornica.)
  • Minimalna količina za ostvarenje popusta: 100m2.

 

Kontaktirajte nas!

 

PRONAĐITE NAJBOLJI GLINENI CRIJEP ZA VAŠ DOM

 

Njegov oblik je spoj tradicionalnog i modernog, kod ugradnje omogućava veliko područje pomaka i zato je istovremeno i funkcionalan i lijep. Upravo zahvaljujući velikom području pomaka ovaj crijep je OPTIMAlan izbor za sanacije krovova i tražen kod je obnova u pitanju. Izbalansiranim lukovima na modelu postignuta je skladna površina cijelog krova.

Ovo stoljetno načelo proizvodnje crijepa pokazalo se dobrim – RATIO crijep s dvostrukim utorom dvostruke je kvalitete jer objedinjava najbolje karakteristike crjepova RATIO KLASSIK i TECTA.

DOMINO glineni crijep u svakome pogledu odgovara zamislima dizajnera našeg doba, to je crijep koji raspolaže jedinstvenim prednostima. Upadljivog je izgleda, njegov izražajni oblik ostvaren je bez pretjeranog korištenja stilskih sredstava, a postignuto je i optimalno jedinstvo funkcionalnosti i ekonomičnosti.

 

 

KROVNA OPREMA

 

Da bi krov bio lijep, nije dovoljno imati samo crijep vrhunske kvalitete. Elementi CREATON krovne opreme stvaraju optimiziran i dobro promišljen sustav. Uključeni su svi oni elementi koji krov čine ljepšim i pouzdanijim. Sve dijelove krova i sve detalje na krovu moguće je pokriti originalnim CREATON sustavom, dakle nije potrebno primjenjivati pojedinačna i manje stručna rješenja. 

Pravi CREATON krov, je sustav krovne opreme koji je potpuno identičan materijalu osnovnih crjepova. Na taj način osigurava se odgovarajuća kvaliteta te isti vijek trajanja pribora kao i krova. U onim slučajevima u kojima ipak nije moguće korištenje glinenih materijala ugrađuju se metalni dijelovi istog očekivanog vijeka trajanja i kvalitete, obojani u boje crjepova.