zasto-CREATON?

Zašto CREATON?

Ponuda CREATON krovopokrivačkih materijala sigurno nudi rješenje koje najbolje odgovara vašem domu, ukusu i potrebama. U donošenju odluke pomoći će vam naši stručni suradnici te našim kupcima dostupni profesionalni građevinski priručnici i usluge.

Kada birate CREATON, tada birate ljepotu i visoku kvalitetu, dugotrajno jamstvo te krov koji će trajati nekoliko generacija. CREATON. Stručnjak za krovove.

Stručno znanje i pouzdanost

Stručno znanje i pouzdanost

CREATON je član francuske grupe TERREAL koja posluje u više od 20 zemalja svijeta, i s više od 150 godina iskustva u proizvodnji. U Mađarskoj je od 2005. godine u dvije tvornice izgrađene na najkvalitetnijoj domaćoj glini i opremljene vrhunskom tehnologijom proizvedeno više milijuna crjepova koji su položeni na krovove više tisuća zadovoljnih kupaca. Upoznajte misiju CREATONA, povijest te politiku u području kvalitete, sigurnosti na radu, okoliša i energetike.

Podrška i savjet

Podrška i savjet

Potražite najbližeg stručnog savjetnika CREATONA. Naši suradnici pomoći će vam u odabiru odgovarajućeg krovopokrivačkog materijala, u određivanju potrebne količine, u pronalasku stručnog izvođača, odnosno u rješavanju bilo kojeg tehničkog pitanja - telefonski ili putem e-maila!