Stručno znanje i pouzdanost

Stručno znanje i pouzdanost

CREATON je član francuske grupe TERREAL koja posluje u više od 20 zemalja svijeta, i s više od 150 godina iskustva u proizvodnji. U Mađarskoj je od 2005. godine u dvije tvornice izgrađene na najkvalitetnijoj domaćoj glini, opremljene s vrhunskom tehnologijom izrađeno više milijuna crjepova i položeno na krovove više tisuća zadovoljnih kupaca. 

Misija

Misija

U suradnji s našim kupcima nudimo najbolja rješenja za krov. Činimo sve da CREATON i dalje zadrži svoju vodeću poziciju na europskom krovopokrivačkom tržištu te široku i mnogostranu paletu proizvoda nudimo pod objedinjenom robnom markom CREATON.

CREATON – Krov za vaš dom

CREATON – Krov za vaš dom

Kao vodeća marka nudimo čitav niz jedinstvenih mogućnosti, sve na jednom mjestu. Želimo biti stručnjak za krovove koji svojim kupcima može ponuditi najveći izbor proizvoda glinenih crjepova. Naš široki izbor proizvoda, boja, tekstura i dodatne opreme nudi CREATON rješenje za svaku potrebu.

Povijest CREATONA

Povijest CREATONA

CREATON je proizvođač glinenog crijepa s više od 130 godina tradicije i iskustva, i član je francuske grupe TERREAL. Naša tvrtka također ima desetljeća iskustva u proizvodnji kvalitetnih betonskih pokrovnih materijala. Saznajte više informacija o povijesti CREATONA!

Kvaliteta, sigurnost na radu, energetska politika i politika zaštite okoliša

Kvaliteta, sigurnost na radu, energetska politika i politika zaštite okoliša

Osnovni cilj tvrtke CREATON South-East Europe d.o.o. je  da kao stabilno, uspješno poduzeće pridonosi jačanju robne marke CREATON te da na tržištu krovnih i fasadnih ploča ima inovativnu i vodeću ulogu. Pored zadovoljavanja sve strože pravne regulative, očekivanja, praćenja stalnih promjena zahtjeva kupaca i tržišta, želja nam je sve to postići korištenjem raspoloživih resursa i strategija održivog razvoja, procesnog razmišljanja te pristupa koji se temelji na procjeni situacije rizika.