Ove jeseni učinite svoj dom uistinu potpunim! CREATON Vam nudi kompletan krovni sustav uz dodatne popuste.

 

Kako bi krov besprijekorno funkcionirao, nije dovoljno odabrati samo kvalitetan crijep, potrebno je obratiti pozornost i na ostale elemente krovnog sustava. CREATON krovni pribor dizajniran je da bude savršen u svakom detalju. Zajedno s našim keramičkim crijepom čine sustav koji pruža adekvatnu zaštitu Vama i Vašoj obitelji u svim situacijama! Kontaktirajte nas za više informacija i personalizirane popuste!

 

CREATON kompletni krovni sustav

 

KROVNE FOLIJE

Baš kao što svaka kuća treba krov, svaka krovna konstrukcija treba odgovarajuću krovnu foliju. CREATON nudi 4 različite krovne folije: "UNO", "DUO", "TRIO" i "QUATTRO", ovisno o namjeni krova. Među našim krovnim folijama sigurno ćete pronaći onu koja najbolje odgovara vašem krovu.

SISTEMSKI DODACI

Gotovi krov će biti doista lijep ako ga je moguće izraditi sa sistemskim  dodacima u istoj boji kao i vaš odabrani crijep. Osim estetike, važan aspekt je da je krov siguran za sve. Spriječite eventualne nesreće i odaberite naše krovne sigurnosne sustave kao i sustave točkastih ili linijskih snijegobrana i učinite svoj krov doista komoletnim i lijepim!

SUSTAV VISEĆIH OLUKA

CREATON sustav visećih oluka sadrži sve potrebne elemente za profesionalnu odvodnju oborinskih voda. CREATON oluci za ne samo da su izdržljivi i jednostavni za ugradnju, već su i bojom usklađeni s našim modelima crijepova.

 

Kontaktirajte nas!