CREATON / swisspor 

Poštovani poslovni partneri,

oduševljeni smo što možemo objaviti značajnu prekretnicu na našem putu: uspješan završetak akvizicije tvrtki CREATON u Poljskoj, Mađarskoj i Austriji. Od 1. ožujka 2024. CREATON Polska, CREATON SEE i CREATON Steildach GmbH službeno su postali dio swisspor obitelji. Ovo označava početak uzbudljivog novog poglavlja za nas i, što je još važnije, za naše cijenjene klijente.

Ovo nije samo akvizicija; to je živahan spoj stručnosti, inovacije i tradicije. CREATON, sa svojim bogatim naslijeđem u proizvodnji visokokvalitetnih keramičkih i betonskih crijepova, sada udružuje snage sa swisspor-ovim raznolikim asortimanom vrhunskih građevinskih proizvoda. Od početka do kraja vaših projekata, ovaj prošireni portfelj obećava isporuku neusporedive kvalitete i raznolikosti. Zamislite da imate besprijekoran pristup svemu, od vrhunske toplinske izolacije i zelenih krovova do najmodernijih fotonaponskih sustava – sve pod jednim krovom, jednim kišobranom i jednom tvrtkom.

Swisspor je obiteljsko poduzeće s korijenima u Švicarskoj, posluje globalno s velikom posvećenošću održivosti, kvaliteti i energetskoj učinkovitosti. S više od 4200 predanih stručnjaka na 32 lokacije diljem svijeta, prednjačimo u pružanju energetski učinkovitih građevinskih rješenja, vodeći put prema održivoj budućnosti.

Drago mi je što vas mogu pozvati na naše putovanje i obavještavat ćemo vas o našem daljnjem razvoju.

Lijepi pozdrav,

László Laukó
generalni direktor
CREATON South-East Europe