Stručno znanje i pouzdanost

CREATON je danas član grupacije Etex koja raspolaže sa 107 tvornica u 42 države diljem svijeta, dok u proizvodnji ima iskustvo dulje od 180 godina. U Mađarskoj je od 2005. godine u dvije tvornice izgrađene na najkvalitetnijoj domaćoj glini, opremljene s vrhunskom tehnologijom izrađeno više milijuna crjepova i položeno na krovove više tisuća zadovoljnih kupaca. 

Misija

U suradnji s našim kupcima nudimo najbolja rješenja za krov. Činimo sve da CREATON i dalje zadrži svoju vodeću poziciju na europskom krovopokrivačkom tržištu te široku i mnogostranu paletu proizvoda nudimo pod objedinjenom robnom markom CREATON.
Više

CREATON – Krov za vaš dom

Kao vodeća marka nudimo čitav niz jedinstvenih mogućnosti, sve na jednom mjestu. Želimo biti stručnjak za krovove koji svojim kupcima može ponuditi najveći izbor proizvoda glinenih crjepova. Naš široki izbor proizvoda, boja, tekstura i dodatne opreme nudi CREATON rješenje za svaku potrebu.
Više

Povijest CREATONA

CREATON je član ETEX grupe i proizvođač glinenih crjepova s tradicijom dužom od 130 godina. Povijest CREATONA!
Više

Kvaliteta, sigurnost na radu, energetska politika i politika zaštite okoliša

Osnovni cilj tvrtke CREATON South-East Europe d.o.o. je  da kao stabilno, uspješno poduzeće pridonosi jačanju robne marke CREATON te da na tržištu krovnih i fasadnih ploča ima inovativnu i vodeću ulogu. Pored zadovoljavanja sve strože pravne regulative, očekivanja, praćenja stalnih promjena zahtjeva kupaca i tržišta, želja nam je sve to postići korištenjem raspoloživih resursa i strategija održivog razvoja, procesnog razmišljanja te pristupa koji se temelji na procjeni situacije rizika.
Više

Proizvodi

CREATON nudi široku paletu i jedinstveni izbor glinenih crjepova. Nudimo Vam vrhunsku krovnu opremu, savjetodavni tim i visokokvalitetne usluge.

Traži krovopokrivača

Tražite krovopokrivača? Pronađite naše krovopokrivače u svojoj blizini pomoću naše tražilice.

Download centar

Preuzmite brošure proizvoda, tehničke publikacije i ostale dokumente vezane uz naše proizvode!
Idi na preuzimanje