Pravila o privatnosti

Mi, CREATON South-East Europe Kft., vrlo ozbiljno shvaćamo zaštitu Vaših osobnih podataka i strogo se pridržavamo Zakona o zaštiti podataka. Podatci o osobama prikupljaju se na ovim stranicama samo u tehnički nužnom obujmu. Prikupljeni podatci se ni u kom slučaju ne prodaju, niti iz bilo kojeg razloga predaju trećim osobama.

Izjave koje slijede dat će vam uvid u to kako jamčimo tu zaštitu, te koju vrstu podataka prikupljamo u koje svrhe.

  

Obrada podataka na ovim internet stranicama

CREATON South-East Europe Kft. automatski prikuplja i memorira na svom serveru podatke koje nam predaje Vaš preglednik. To su:

  • tip i verzija preglednika
  • operativni sustav koji se primjenjuje
  • referral URL (prethodno posjećene stranice)
  • IP adresu
  • vrijeme poslanog zahtjeva na server.

Ovi se podatci ne mogu dodijeliti određenim osobama. Ne vrši se povezivanje ovih podataka s ostalim izvorima podataka, podatci se brišu nakon statističke obrade.

  

"Kolačići" - cookies

Internet stranice rabe na više mjesta takozvane "kolačiće". Oni služe tome da našu ponudu učine pristupačnijom korisnicima, učinkovitijom i sigurnijom. "Kolačići" su male tekstualne datoteke koje Vaše računalo memorira pomoću Vašeg preglednika. Mi uglavnom rabimo takozvane „Session-Cookies“. Oni se po svršetku Vaše posjete automatski brišu. "Kolačići" ne prouzrokuju štetu na Vašem računalu i ne sadržavaju viruse.

 

Opunomoćenik za kontrolu zaštite podataka

Kako bi osigurao poštivanje propisa o zaštiti podataka, CREATON South-East Europe Kft. je imenovao vanjskog opunomoćenika za kontrolu zaštite podataka.