Proizvodi

CREATON je proizvođač glinenih crjepova s tradicijom dužom od 130 godina, a kao član međunarodne grupacije ETEX ima i višedesetljetno iskustvo u proizvodnji ekoloških ravnih i valovitih vlaknasto cementnih ploča.

Glineni crjepovi

CREATON je proizvođač glinenih crjepova s tradicijom dužom od 130 godina. Proizvodnja crijepa CREATON usavršena je do te mjere da naši partneri nude prvorazredne prirodne proizvode - zahvaljujući prirodnim sirovinama i najmodernijim postupcima proizvodnje. Tako CREATON u interesu svojih partnera dalje njeguje višedesetljetnu kulturnu baštinu.
Daljnje informacije i izbor proizvoda

Vlaknasto cementne ploče

Vlaknasto cementne ploče izrazito su praktične. Karakterizira ih dugi vijek trajanja, tako će one svoju ljepotu sačuvati i nakon mnogo godina. Imaju svojstvo regulacije isparavanja i otporne su na koroziju, nisu zapaljive te ne zahtijevaju mnogo održavanja. To je ekološki građevinski materijal izvanredne ravnoteže i brojnih prednosti.
Daljnje informacije i izbor proizvoda

Valovite ploče

Proizvodnja valovitih ploča ima stoljetnu tradiciju, znači proizvodnja modernih, prirodnih valovitih ploča na osnovi vlaknastog cementa. Danas se pri gradnji poljoprivrednih i industrijskih zgrada pretežno koriste valovite ploče. Naravno moderne valovite ploče vrlo su dobro rješenje u današnjoj modernoj arhitekturi, neovisno o tome koriste li se na krovu ili fasadama.
Daljnje informacije i izbor proizvoda

Proizvodi

CREATON nudi jedinstvenu široku paletu proizvoda koja uključuje glineni crijep, vlakno cementne ploče i valovite vlakno cementne ploče. Za sve nudimo i dodatnu vrhunsku krovnu opremu, kompetentni savjetodavnim tim i visokokvalitetne usluge.

Traži krovopokrivača

Tražite krovopokrivača? Pronađite naše krovopokrivače u svojoj blizini pomoću naše tražilice.

Download centar

Preuzmite brošure proizvoda, tehničke publikacije i ostale dokumente vezane uz naše proizvode!
Idi na preuzimanje